De ce să ne alegi pe noi

Salutare, daca ești aici probabil cauți o echipă foto video pentru evenimentul tău. Tocmai de aceea aș vrea să împărtășesc cu tine de ce suntem cea mai bună alegere atât pentru viitorii miri cât și pentru oricine dorește să organizeze un eveniment special.
Cu peste un deceniu de experiență în fotografia și videografia de evenimente, suntem aici pentru a face din momentele voastre speciale amintiri de neuitat. Suntem lideri în domeniul nostru și avem o echipă formată din fotografi, videografi, asistenți și editori pasionați.
Atunci când alegi un furnizor de servicii, este esențial să colaborezi cu un profesionist care oferă o gamă variată de servicii precum fotografie si videografie sau produse precum albume foto și stickuri. În cazul nostru, fotografii și videografii lucrează împreună de ani de zile, au participat la numeroase evenimente similare și se cunosc foarte bine. Această experiență le permite să coopereze eficient și să vă ofere rezultate de calitate.

Experiența noastră vastă ne-a învățat să anticipăm și să gestionăm orice situație pe parcursul evenimentului vostru. Ne pricepem să vă punem în cele mai bune poziții, cea mai bună lumină chiar și în condiții dificile și suntem flexibili în a satisface cerințele voastre unice, trebuie doar să ni le comunicați.
Noi în principal, documentăm ziua voastră unică bazându-ne pe reguli de compoziție și creativitate pentru a crea povești vizuale captivante. Ne adaptăm la orice condiții pentru a crea imagini de calitate, intervenind când este necesar sau rămânând discreți, in umbră, în funcție de moment și de așteptările voastre. Suntem o echipa pozitivă, talentată și știm să vă facem să vă simțiți confortabil în fața camerei.

Sunetul este la fel de important ca și imaginea, de aceea vă oferim înregistrări audio profesionale odată cu vizualizarea filmului, pentru că știm că o bună parte din experiența video constă în calitatea sunetului. 

Ca să ne menținem energia înaltă, apreciem dacă ne pregătiți un meniu la restaurant și, în anumite cazuri rare, asigurarea de cazare pentru a ne permite să vă oferim cele mai bune servicii.

In ziua evenimentului, noi rămânem prezenți până în ultimul moment important de la restaurant. La nuntă de regulă este hora miresei și la botezuri, moțuri sau cununii civile, sosirea tortului. După aceste momente esențiale, vă lăsăm in voie să savurați băuturile și să dansați, având în minte că până atunci am capturat cu atenție toate momentele importante, inclusiv dansurile.

Numărul de fotografii livrate depinde în mare măsură de complexitatea evenimentului. Variază de la un minim de 300 de cadre finale până la cât putem captura și edita! Ne concentrăm pe calitate mai mult decât pe cantitate, preferând să oferim fotografii bine lucrate și cu un impact puternic, în locul a numeroase cadre lipsite de substanță.

Ca si timp de livrare al fotografiilor si a imaginilor video, trebuie sa tineti cont ca angajamentul nostru nu se oprește la sfârșitul evenimentului, suntem singurii furnizori de servicii care tin legatura cu voi inainte, pe parcursul dar si dupa eveniment. Acordăm o atenție minuțioasă celor câteva sute sau mii de cadre inițiale, iar procesarea și editarea atentă a acestora necesită între 30 și 90 de zile și vă trimitem cateva fotografii importante în aceeași zi sau la 1-2 zile după eveniment ca să vă facem așteptarea mai ușoară.

Siguranța materialelor voastre foto-video este prioritatea noastră numarul 1, și pentru asta avem un sistem robust pentru a vă proteja amintirile valoroase.

Cel mai bun sfat pe care il pot da mirilor sau oricărui cuplu este: sa va iubiți! Aceasta este cheia pentru un eveniment reusit: Iubirea voastră! Atunci cand vă simțiti bine împreună, putem surprinde cele mai autentice momente, fara artificii.

Vă mulțumim că ne urmăriți, și suntem aici pentru a vă ajuta să transformați momentele voastre speciale în amintiri pentru o viață și, dacă doriți să colaborăm, suntem întotdeauna la dispoziția voastră.

Distribuie pe: