Politica de confidențialitate

Cine suntem noi?

Poze.ro este responsabil de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colectăm direct de la tine sau din alte surse.

Potrivit legislației, noi suntem un operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile tale personale.

Cine ești tu?

Potrivit legislației, tu, persoană fizică beneficiară a serviciilor și/sau produsele noastre, reprezentantul ori persoana de contact a unei companii sau persoană aflată într-o relație de orice fel cu compania noastră, eșți o ,,persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite să îți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și tu, persoană vizată.

Angajamentul nostru

Protecția informațiilor tale personale este foarte importantă pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul să respectăm legislația europeană și nationala privind protecția datelor cu caracter personal, în special Regulamentul (UE) 679/2016, cunoscut și sub denumirea de GDPR.

Schimbări

Putem schimba această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezenței Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail.

Ce fel de informații colectăm despre tine?

Atunci când navighezi pe site-ul nostru, completezi formularul de contact, ne transmiți o solicitare pe e-mail sau ne contactezi în orice alt scop și pe orice alt canal de comunicare, ne vei comunica următoarele date personale, pe care le colectăm direct de la tine sau din alte surse, cum ar fi:

Numele și prenumele
Adresa de e-mail
Numărul de telefon
Compania pe care o reprezinți
Comenzile plasate

Este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum:

Adresa IP
Navigatorul de internet
Locația
Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru
Alte informații despre tine